Slide KВИЗ ГАЛЕРИЈА ФАКТИ ЗА МАКЕДОНИЈА ВРЕМЕ ЗА ЗАБАВА 02/15 600 info@nlb.mk
Која е највисоката планина во Македонија?
Кој е највисок водопад во Македонија?
Скијачкиот центар Маврово се наоѓа на планината
Во нашата земја најголеми природни езера се:*Наведете ги по големина
Значајниот историски споменик кој се наоѓа во Крушево се вика
Камените кукли ќе ги видиме ако го посетиме градот
НАГРАДЕНИ ЦРТЕЖИ